Vpis v jesenski tečaj risanja vzorcev za klekljanje 2024

Ljubljana, 13.09.2024

Z oktobrom se ponovno začenja nov cikel spletnega tečaja risanja vzorcev za klekljanje. Tečaj je kombinacija 10-ih tedenskih srečanj preko Zooma, v kombinaciji z individualnimi korekturami, ki potekajo po mailu. V kolikor bi želeli, so po dogovoru možne tudi korekture v živo, v moji prodajni galeriji v Ljubljani.

  • Tečaj risanja vzorcev za klekljanje: motivna čipka
  • Tečaj risanja vzorcev za klekljanje: detajl vzorca

Vse vzorce rišemo ročno, vsako srečanje je posvečeno drugi risarski temi. Začnemo s prostim izrisom enostavnega vzorca v ozkem risu, v naslednjih srečanjih pa znanje nadgradimo z risanjem drugih klekljarskih tehnik, raportiranih vzorcev in vzorcev v širokem risu, z risanjem motivnih čipk, učenjem zakonitosti pravilne uporabe barve v čipki in z ustvarjanjem vzorcev za 3d čipko.

Zaželjeno je vsaj osnovno znanje klekljanja, medtem ko posebno risarsko predznanje ni potrebno, saj so naloge zasnovane tako, da se njihova težavnost stopnjuje počasi in skladno z napredovanjem risarske spretnosti.

Srečanja preko Zooma se odvijajo 1x tedensko, običajno ob ponedeljkih ali sredah ob 20.uri (točen termin se določi ob zbiranju prijav).

Cena tečaja je 140,00€.

Morda je jesenski čas, ko se dnevi ohladijo in večeri podaljšajo, pravi trenutek za to, da sprejmete nov izziv in naredite korak v svet ustvarjanja lastne avtorske čipke.

Za več informacij, točen program tečaja in prijave sem dosegljiva preko

,

ali osebno v moji prodajni galeriji (Krakovska ulica 22, Ljubljana).


Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024